Flott Kom Deg Ut Dag !

Foto: Solveig Lomsdal

Tross varierende værforhold ble det en flott Kom Deg Ut Dag. DNT Sør-Helgeland har hatt 3 ulike arrangment og melder om bra oppmøte.

Barnas Turlag Vega inviterte til kom deg ut dag i Vetteskogen. Der var det fellestur og lek i skogen og grilling.

På Sømna hadde Barnas Turlag sitt arrangement inne ved gapahuken i Kvervet. Der møtte 43 små og store opp og deltok på rebusløp, zip-line og lek i snøen. Tross litt regn, var det nok snø til ski og aking.

På Gåsheia holdt Barnas Turlag og DNT Ung Brønnøysund til. Der var det også rebusløp, ski og aking. Til de minste barnas begeistring møtte selveste Turbo opp.  Det ble gitt ut både klemmer og fine premier til alle barna som deltok, og de som ville fikk seg også en aketur med Turbo.  Skigruppa til Tjalg holdt hytta åpen og fyra i ovnen slik at alle som ønsket kunne gå inn å tørke og varme seg mellom aktivitetene.  Det var også mulighet for å kjøpe mat og drikke, og det gikk nok unna noen vaffelhjerter og kopper med kakao løpet av dagen. 

Vi i DNT Sør-Helgeland er fornøyd med årets KDU dag, og takker alle 200 små og store som møtte opp på de ulike arrangementene og alle våre samarbeidspartnere for deres bidra.

Skrevet av Solveig Lomsdal 2. februar 2020