Velkommen til Barnas turlag
Foto: Gunnar E Nilsen

Barnas Turlag har til hensikt å stimulere til at barn mellom 0-12 år, og voksne sammen kan oppleve det enkle friluftslivet. Vi ønsker å få flere barn og barnefamilier til å ferdes i naturen og delta på forskjellige arrangement og aktiviteter. Vi arrangerer derfor turer som er spesielt planlagt og tilrettelagt for barnefamilier.

Våre aktiviteterer: Fotturer i skogen, fjellturer, fisketurer, tur/lek i fjæra, bålkos, overnattingsturer i telt, fjellklatring, kanopadling, aking, skiturer, isfiske, rebusløp og mye mye mere...

Turene våre er lagt opp som fellesturer med turledere. Foresatte har ansvar for egne barn under hele turen. Det forventes at alle voksne hjelper til med praktiske gjøremål som matlaging, aktiviteter, rengjøring etc. Alle er også velkomne til å bidra med lek eller annen aktivitet.

Ansvar:  Husk at du som deltager på turer i regi av Brønnøysund Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.

Alle aktivitetene i Barnas Turlag er foreldredrevet, vi er dermed avhengige av foreldre som engasjerer seg. Vil DU være med som frivivillig i Barnas Turlag  - send en e-post til barnasturlag.bronnoy@gmail.com

DNT Sør-Helgeland er heldige å ha Barnas Turlag i Brønnøysund, på Sømna og på Vega. Dersom du følger linkene under her kommer du til din gruppe!

VÅRT MÅL:

Flest mulig barn skal oppleve gleden ved å drive friluftsliv og bli glad i naturen. Barna finner nye turvenner som gjør at "motoren"holdes i gang lengre og turen blir kjekkere. Voksne utvider vennekretsen og blir kjent med andre familier med felles interesse- naturopplevelser!

Er du enslig mor eller far, kjernefamilie, snill onkel/ tante eller bestemor og bestefar? Ta med gullungene og bli med oss på tur.

Barn bor gratis:

Medlemmer i Barnas Turlag bor gratis på våre selvbetjente og ubetjente hytter over hele landet, og får rabatt på de betjente hyttene.

På tur med barn?

Vi deler våre beste tips for hvordan du kan gjøre turen med barna til en god opplevelse. Her finner du også forslag til flotte fjellturer som passer for barn.

(Sett inn link til med Tips til deg som skal på tur med barn!)

Foto: Solveig Lomsdal