Foto: Olav T. Søla

DNT Sør-Helgeland har friluftsliv på Sør - Helgeland som sitt arbeidsområde.

Foreningen ble stiftet i 1927 og er en avlegger av den opprinnelige Helgelands Turistforening som ble stiftet i 1902.

Sør - Helgeland består av fem kommuner: Brønnøy, Vega, Vevelstad, Sømna og Bindal.

Her finnes mange flotte og varierte turmuligheter: Padling i en unik skjærgård, småturer og dagsturer i kystnære fjell, flerdagsturer i nasjonalparken Lomsdal-Visten m.m.

DNT Sør-Helgeland  har pr 1 okt 2018 500 medlemmer

Her  finner du hvem som sitter i styret, med kontaktinformasjon til alle styremedlemmene i Turlaget.

Har du spørsmål? Her finner du vår kontaktinformasjon!

Som medlem får du blant annet medlemspris på DNTs 550 hytter, rabatt på turutstyr, medlemsbladet Fjell og Vidde, tilbud om turer og kurs over hele landet, og en rekke gode medlemsrabatter.

Brønnøysund Turlag har et variert turtilbud hele året med fellesturer for alle i ulik alder.

Her er våre kommende turer:

Foto: Solveig Lomsdal